SEO optimizacija

SEO optimizacija spletnih strani za povečanje obiska spletne strani, več prodaje in boljšo vidnost na spletih iskalnikih. Zelo pomembno je, da se vaša spletna stran pojavi čim bližje vrhu iskalnih rezultatov. Z optimizacijo vaše spletne strani ali spletne trgovine bomo poskrbeli, da bo vaša spletna stran izstopala iz povprečja.

Pošljite povpraševanje

Spletna stran, na vrhu interneta

Naš cilj je izboljšati vidnost vaše spletne strani na spletnih iskalnikih ter privabiti več organskega prometa.

Zakaj SEO optimizacija spletnih strani?

SEO optimizacija

Kaj je SEO optimizacija?

Postopek SEO optimizacije za spletne strani vključuje analizo ključnih besed, optimizacijo vsebin, tehnično optimizacijo (npr. hitrost nalaganja strani, optimizacija slik itd.), izdelavo kakovostnih povratnih povezav, mobilno optimizacijo, in spremljanje ter prilagajanje strategije glede na spremembe v algoritmih iskalnikov.

Pošljite povpraševanje

SEO optimizacija

Višje uvrstitve na spletnih iskalnikih

Naša največja prednost je, da vsakemu koraku SEO optimizacije spletnih strani posvečamo skrbno pozornost. Ne omejujemo se le na površinsko optimizacijo vaše spletne strani, temveč se poglobimo v podrobnosti, da bi razumeli vaše edinstvene potrebe in cilje.

SEO optimizacija spletnih strani
Optimizacija spletne strani

SEO optimizacija

Več povpraševanj in boljša prodaja

Glede na vašo storitev razvijemo prilagojeno strategijo, ki bo najbolje izkoristila potencial vaše spletne prisotnosti. Rezultat tega je boljša vidnost na spletnih iskalnikih, privabljanje več obiskovalcev in povečanje konverzij.

SEO optimizacija

Pogosta vprašanja

Cena storitev SEO je odvisna od različnih dejavnikov, vključno z obstoječim položajem vaše spletne strani, obsegom dela, potrebnim za dosego vaših ciljev, ter stopnjo konkurence v vaši industriji.

Končna cena je odvisna od tega, kaj želite doseči in v kakšnem časovnem obdobju. Za določene cilje SEO optimizacije lahko zahteva večjo naložbo. Vsak visokokakovosten izvajalec SEO optimizacije si bo vzel čas, da postavi ustrezna vprašanja in natančno preuči tržišče, preden poda svojo ponudbo. Zato je priporočljivo, da za najboljše rezultate na področju SEO najamete strokovnjake ali podjetja z bogatimi izkušnjami v tej panogi.

Cena SEO optimizacije se začne pri približno 200 €.

SEO je kratica v angleščini, ki izhaja iz besedne zveze “Search Engine Optimization”. Po slovensko pomeni optimizacija spletnih strani za iskalnike, kot so Google, Bing in Yahoo. Gre za postopek, ki pomaga spletnim stranem, da se uvrstijo na višje pozicije, torej na prvo stran, v omenjenih iskalnikih. Ko uporabnik vpiše iskalni poizvedek, algoritmi teh iskalnikov zagotovijo najbolj relevantne rezultate, ki temeljijo na njihovi poizvedbi.

 1. SEO analiza spletne strani
  SEO analiza spletnih strani je postopek, pri katerem preučujemo in ocenjujemo različne vidike spletne strani, da bi izboljšali njen položaj v iskalnikih, povečali organski promet in izboljšali uporabniško izkušnjo.
 2. Izbira prodajno orientiranih ključnih besed
  Izbira prodajno orientiranih ključnih besed je proces, pri katerem se odločamo za tiste besede in fraze, ki bodo najučinkoviteje privabile potencialne stranke in povečale možnosti za konverzije in prodajo na spletu.
 3. Pregled in priprava optimiziranih vsebin
  Pregled in priprava optimiziranih vsebin vključuje analizo ter ustvarjanje vsebin, ki so prilagojene iskalniškim algoritmom in uporabniškim potrebam, s ciljem izboljšanja vidnosti spletne strani in doseganja boljših rezultatov v iskalnikih.
 4. Optimizacija slik in povezav na spletni strani
  Optimizacija slik in povezav na spletni strani vključuje prilagajanje slik ter povezav, z namenom povečanja hitrosti nalaganja spletne strani ter izboljšanja uporabniške izkušnje, kar pozitivno vpliva na uvrstitev v iskalnikih.
 5. Grajenje zunanjih povezav
  Grajenje zunanjih povezav, znano tudi kot “link building,” je proces pridobivanja kakovostnih povezav iz drugih spletnih strani na svojo lastno, s ciljem izboljšanja avtoritete, kakovosti vsebine in vidnosti v iskalnikih.

Organski promet predstavlja neplačljiv promet, ki ga vaša spletna stran prejema preko iskalnikov. Zato je ključna SEO optimizacija, saj ta zagotavlja, da se vaše spletne strani pojavijo visoko med rezultati iskanja, kar pripomore k privabljanju obsežnega števila brezplačnih obiskovalcev. Spletne strani, ki se uvrščajo med prvimi zadetki, obiskovalcem dajejo vtis večje avtoritete in zaupanja.

Dobri rezultati izvedene SEO optimizacije za spletne strani so v veliki meri odvisni tudi od kakovosti in pravilnosti samega razvoja izdelane spletne strani.

Če spletne stran vsebuje veliko nepotrebnih vtičnikov, kateri niso bili že dalj časa posodobljeni zaradi neprimernega vzdrževanja spletne strani, je zelo verjetno, da izvedena SEO optimizacija nebo “obrodila sadov”.

Potrebujete SEO optimizacijo vaše spletne strani?