Izdelava spletnih strani

Spletna stran ni samo vaše ogledalo na spletu, temveč je ključen prodajni in predstavitveni kanal za dvig vašega poslovanja.

Pošljite povpraševanje

Potrebujete novo spletno stran?

Na osnovi naših izkušenj in znanja ustvarimo edinstveno spletno stran prilagojeno vašim željam in potrebam, ki bo privabila obiskovalce in jih spremenila v stranke.

Pišite naminfo@intop.si

Pokličite nas040 513 590

Pošljite povpraševanje

Izdelava spletnih strani – spletna stran, ki izstopa

Izdelujemo različne vrste spletnih strani, od enostranskih (landing in one-pager), predstavitvenih za posameznike (blogi in portfolio), manjša in srednja podjetja do bolj zahtevnih za večja podjetja, ustanove in društva. Najraje smo vključeni v celoten proces od koncepta, izgleda, tehnične zasnove, ustvarjanja vsebine, optimizacije in oglasov, saj po izkušnjah le tako pridemo do najboljših rezultatov. 

Specializirani smo za izdelavo kvalitetnih, prepričljivih in učinkovitih spletnih strani. Predstavite svoje podjetje ali blagovno znamko v najboljši luči in naredite vtis na vaše obiskovalce.

Pri izdelavi spletnih strani se osredotočamo na vsako podrobnost, da zagotovimo odlično uporabniško izkušnjo in visoko uvrščanje na iskalnikih. Skrbno oblikujemo in optimiziramo vsebine, poskrbimo za hitrost nalaganja strani ter ustvarimo privlačen in funkcionalen dizajn. Vključujemo tudi ključne SEO elemente, kot so optimizacija ključnih besed in upoštevanje najnovejših smernic za boljšo vidnost na spletu. Vaša spletna stran bo tako izdelana z natančnostjo in skrbjo za vaš uspeh na spletu.

Izdelava hitrih in optimiziranih spletnih strani

Garantiramo, da so vse naše spletne strani:

Izdelava spletnih strani na najvišjem nivoju.

 • Skrbo načrtvane in namensko analizirane
 • Prodajno usmerjene
 • Hitre in optimizirane
 • Pripravljene za vse naprave
 • Pripravljene za nadaljne razširitve
Kaj pa reference? Oglejte si naše uspešno izvedene spletne strani.Reference

// Vzdrževanje spletnih strani

Z vami tudi po končanem projektu

Po končani izdelavi spletne strani ne boste prepuščeni sami sebi. Stojimo vam ob strani, pomagamo in svetujemo. Nudimo dodatne storitve vzdrževanja in podpore spletnih strani s katerimi vas razbremenimo in zagotovimo, da bo vaša spletna stran delovala brezhibno in varno.

Vzdrževanje spletnih strani
Kakšna je cena izdelave spletne strani?

Cene po meri izdelanih spletnih strani se pričnejo nekje pri 1.200,00 € navzgor.

 

Cenovni razpon je zelo širok, saj je vsaka spletna stran specifična, razvita in prilagojena potrebam in željam naročnika. Cena je odvisna tudi od implementiranih funkcionalnosti spletne strani.

Delovni proces in faze izdelave spletne strani se prilagajajo vašim potrebam in ciljem, običajno pa vključujejo naslednje korake:

 

 1. Analiza ciljev, planiranje in načrtovanje izvedbe
 2. Oblikovanje uporabniške izkušnje (UX)
 3. Grafično oblikovanje in vizualne podobe vmesnika (UI)
 4. Izgradnja in razvoj spletnega spletne strani
 5. Implementacija prilagojenih funkcionalnosti
 6. Testiranje in objava
 7. Vzdrževanje in podpora spletnih strani

Seveda!  Najprej se izbere željeno domeno in nato preverimo, če je domena še prosta. Po tem, jo lahko za vas gostujemo tudi na naših strežnikih. Enako velja tudi za vaše e-mail naslove.

To pomeni, da pri izdelavi ne uporabljamo že pripravljenih predlog z vnaprej določenim konceptom in izgledom. Namesto tega prilagodimo spletno stran ali trgovino vašim ciljem in načinu poslovanja.

 

Za vas zasnujemo edinstven koncept, strukturo, dizajn ter druge ključne elemente.

 

S tem boste prejeli popolnoma prilagojeno spletno stran, ki bo odražala vašo vizualno podobo in ustrezala vašim poslovnim ciljem.

Imamo posluh za potrebe naših strank, zato bomo vedno sledili vašim željam. Kljub temu pa, kot strokovnjaki na področju izdelave spletnih strani, vedno priporočamo tudi dolgoročno vzdrževanje, ki ohranja prenovljeno spletno stran in preprečuje morebitne ponovne težave.

 

Če že imate obstoječo spletno stran, se bomo potrudili, da bo prenova potekala brez vpliva na vaše poslovanje. Prenovljeno spletno stran bomo izdelali na našem strežniku, ki je namenjen razvoju, in jo po vaši potrditvi končne verzije prestavili na vašo domeno.

Na podlagi vašega povpraševanja pripravimo informativno ponudbo. Če za pripravo ponudbe potrebujemo dodatne informacije, vas kontaktiramo.

 

Po potrditvi ponudbe in prejemu avansa se dogovorimo za videokonferenčni sestanek ali pa se srečamo v živo, kjer uskladimo in dorečemo vse podrobnosti ter vam predstavimo naš delovni proces. Nato pričnemo z izvajanjem dela.

 

Med celotnim postopkom izdelave vaše spletne strani vam bo na voljo naša strokovno usposobljena oseba, ki vam bo nudila svetovanje, usmerjanje in vodenje.

 

Po zaključku projekta izvedemo predajo in kratko izobraževanje.

Niste prejeli vseh potrebnih informacij? Kontaktirajte nas.Kontaktirajte nas

Potrebujete novo spletno stran?
Stopimo v kontakt!

Pošljite povpraševanje